Mijn nieuwe praktijk gaat 1 juli open!

ZEN – dat gevoel, alles is stil van binnen, er is totale ontspanning en innerlijke rust. Dát gevoel wil ik je meegeven, middenin de drukte van je dagelijks leven.

De laatste maanden ben ik druk bezig geweest met de verbouwing van mijn salon naar mijn eigen praktijk. Ik heb verschillende cursussen en opleidingen gevolgd om me zo te scholen dat ik datgene kan doen wat bij mij past. Praktijk Zen is het resultaat! Vanaf 1 juli ga ik open, je kunt nu alvast jouw plekje reserveren en een afspraak boeken!

Hoe het begon...
Jarenlang heb ik in de zorg gewerkt, ik weet wat het is om voor anderen te zorgen, en niet goed voor mezelf te zorgen. Als moeder en als vrouw zette ik vaak de ander op één, probeerde alle ballen in de lucht te houden en vergat daarmee soms mezelf. Ik dacht 'ik draag het wel', maar vergat daarmee wat ik zelf nodig had. De laatste jaren is er voor mij veel veranderd, als vrouw, als moeder. Ik heb mezelf weer gevonden, opnieuw uitgevonden. Ik voel hoe belangrijk het is om tijd en aandacht aan jezelf te besteden, jezelf niet te vergeten. En samen met mij zoveel andere vrouwen, die heel veel geven en soms zichzelf vergeten. Ik begrijp en weet goed hoe dit is, en daar komt ook precies mijn behoefte om vrouwen hierin te ondersteunen vandaan. Een moment van stilstaan, alleen maar voor jezelf. Tijd en aandacht schenken aan hoe het met je gaat. Genieten van aanraking, je eigen lijf. Zakken, rustig worden, ontspannen. Zodat het helemaal stil wordt van binnen.

Voor wie?
Mijn praktijk is 'women only'. Alle leeftijden zijn welkom. Samen gaan we in gesprek over hoe het met je gaat en kun je kiezen uit verschillende behandelingen, op maat gemaakt.

Waarvoor?
Iedere vrouw die op zoek is naar een moment van ontspanning, bezinning of begeleiding bij innerlijke processen is welkom. Heb je bijvoorbeeld te weinig tijd gehad voor jezelf, ervaar je veel stress of bepaalde blokkades? We gaan er samen op een liefdevolle en zachte manier naar kijken, je wordt omarmt in warmte en ontspanning en kunt voelen wat er te voelen valt, zonder dat er een resultaat behaalt moet worden. Schenk die aandacht aan jezelf en beleef wat het voor je kan doen.

Je kunt met talloze vragen, processen en fysieke klachten bij me komen voor een gesprek en behandeling op maat. Ik ontmoet je graag!

Behandelingen:
* Hotstone massage rug, nek en schouders
* Hotstone massage full body

* Reiki behandeling met massage
* Reiki behandeling met edelstenen en healing

* Voetreflex massage
* Voetreflex massage met reiki behandeling

* Zen treatment
Een uitgebreide behandeling op maat gemaakt, voor waar jij behoefte aan hebt. Een combinatie van hotstone massage, reiki, etherische oliën, voetreflex massage, edelstenen, klankschaal en een gesprek met bevindingen en eventueel advies.

 Je kunt contact met me opnemen via tieneke.zengerink@home.nl of bel naar 0618168200, dan bespreken we samen welke behandeling bij jou past. Ik heet je van harte welkom in mijn nieuwe praktijk!

Hartegroet, Tieneke Zengerink
Praktijk Zen